De ce Trash the Dress?

Daca ai apucat sa studiezi pachetele mele pentru fotografia de nunta, ai remarcat faptul ca doua dintre ele contin o sesiune foto Trash the Dress. In cazul in care nu esti foarte hotarata in privinta acestei sesiuni foto – nu stii exact despre ce e vorba sau nu-i vezi utilitatea – iata despre ce e vorba.

Scriu aceste randuri tocmai pentru ca o parte din viitorii tineri casatoriti imi puneau aceste intrebari: ce e si de ce am face un Trash the Dress, asa incat sper sa va ajute randurile de mai jos.

trash the dress la micul trianonCa s-o luam ca la carte si sa incepem cu definitia termenului, cel mai mult mi-a placut felul in care-a introdus aceasta sedinta foto americanul Steve Chesler:

Nunta s-a terminat si ai doua variante pentru rochia ta de mireasa. O poti sufoca intr-o punga de plastic in speranta ca peste 25 de ani fiica ta va dori s-o poarte la propria ei nunta sau… poti s-o mai imbraci odata si sa te distrezi!

Cam asta e, intr-adevar: mai imbraci odata rochia de mireasa, mergem intr-un loc pe care-l alegem impreuna, punem la cale un scenariu si facem fotografii. Ramane la latitudinea ta daca la finalul acesei sedinte foto rochia va scapa teafara sau nu !

De ce sa mai facem o serie de poze, cand tocmai am facut sute de fotografii in ziua nuntii? Ei bine, sunt mai multe motive pentru care iti recomand sa mai intri odata in rolul de mireasa!

S-ar putea ca ziua nuntii tale sa fie foarte aglomerata iar timpul insuficient pentru o serie de fotografii in locurile pe care ti le doresti.

Crede-ma, presiunea timpului e mare si chiar daca teoretic avem doua ore intre biserica si restaurant, de cele mai multe ori nu putem folosi tot acest timp pentru fotografii. Asadar, o sedinta foto dupa nunta  nu e grabita de nici un eveniment si are loc intr-o zi cu vreme frumoasa, la un moment al zilei cu lumina ideala pentru fotografii.

Trash the Dress iti da sansa sa pozezi in locuri spectaculoase, in care e posibil sa nu ajungi in ziua nuntii. Avem timp sa facem o poveste in imagini in cele 2-3 ore cat petrecem de obicei la un Trash the Dress. Si ne simtim foarte bine, caci sedinta foto e una relaxata si amuzanta.

Inuntil sa spunem ca pantofii cu toc nu sunt obligatorii; de fapt nimic nu e obligatoriu la aceasta sesiune foto – o facem unde, cand si cum ne place. Romantica sau plina de actiune, intr-un decor industrial sau unul idilic – voi hotarati in ce ipostaze vreti sa fiti surprinsi.

Pare tentant? Ar merita sa incerci?

Sedinta foto Trash The Dress

trash the dress in zapada

trash the dress la comana

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top