Pachete preturi foto nunta

mici-0587Aveti la dispozitie mai multe pachete pentru fotografia de nunta, pentru a putea alege ceea ce se potriveste cu planurile si bugetul vostru.

Pretul serviciilor foto depinde de numarul de ore pe care-l petrecem impreuna (cununie civila, pregatiri, cununie religioasa, sedinta foto, petrecerea de la restaurant, sedinta foto trash/love the dress), de locul in care se petrece evenimentul vostru (locuiesc in Cluj, dar ma deplasez cu drag oriunde in tara), de numarul de invitati pe care-i aveti, de cati fotografi v-ati dori sa suprinda evenimentul vostru si de ce anume ati vrea in afara de fotografiile pe suport digital.

Astfel, va pun la dispozitie o varietate de modele pentru albumele foto-carte, fotografii printate si inramate sau fotografii marturie – cele printate pe loc pe care oaspetii vostri le pot lua acasa la terminarea nuntii.

Un pachet “mediu”, care include prezenta mea la toata ziua nuntii (de la pregatiri pana la finalul petrecerii), editarea fotografiilor, predarea lor pe DVD-uri personalizate si un album foto de 20 de file cu o coperta simpla din piele ecologica costa 700 de Euro.

Pentru o oferta de pret personalizata va invit sa ma contactati sa sa-mi spuneti cat mai detaliat ceea ce va doriti de la fotograful vostru de nunta!

Pentru detalii/intrebari/oferte personalizate  aveti mai multe variante: folositi formularul de contact, scrieti direct la adresa tiberiu.crisan@gmail.com sau sunati la 0722 667 567