FAQ

Intrebari frecvente (si raspunsuri utile)

Cele mai frecvente intrebari si raspunsurile la ele – in lista de mai jos. Pentru o buna colaborare foto, e bine sa fim informati. Dacă aveti alte intrebari, nu ezitati sa ma contactati.

intrebari frecvente
 • De unde sunteti? Va deplasati si in alte orase?
  Am locuit in Bucuresti pana in vara lui 2014, de atunci sunt stabilit la Cluj-Napoca. Ma deplasez oriunde, cu conditia decontarii costurilor de transport dus-intors si, acolo unde e cazul, asigurarii cazarii.
 • Am semnat un contract cu dvs pentru fotografierea unui eveniment. Cine va fi fotograful evenimentului? Dvs sau trimiteti pe cineva?
  Eu (Tiberiu Crisan). Angajamentele fotografice contractate sunt onorate de mine, nu de persoane pe care le trimit in locul meu.
 • Cate (sute/mii de) fotografii primesc de la evenimentul meu?
  Nu lucrez la cantitatea de fotografii, asa incat ma feresc sa avansez cifre in ceea ce priveste numarul de fotografii. Ma intereseaza sa livrez imagini bune si sa suprind fiecare moment important al evenimentului dvs.
 • Editati/prelucrati fotografiile pe care le faceti?
  Da. Fotografiile sunt selectate, cele nereusite sunt inlaturate; cele pe care le primiti sunt editate (cel putin corectie de culoare, contrast, luminozitate, incadrare)
 • Doresc sa primesc toate fotografiile pe care le-ati realizat, in format brut – raw – neprelucrate. Este posibil?
  Nu.
 • Care e termenul de livrare al fotografiilor?
  Daca e vorba despre o nunta, termenul de livrare este de 1 luna, 1 luna si jumatate.
 • Cum livrati fotografiile? Le primesc si in format mare – hi-res?
  Primiti fotografiile dvs in format digital fie pe DVD personalizat, fie pe stick usb. Le primiti si in format mare, hi-res.
Scroll to Top