Termeni și Condiții

Introducere

Bun venit pe site-ul nostru! Acești Termeni și Condiții stabilesc drepturile și obligațiile utilizatorilor site-ului nostru de fotografie și serviciului nostru de printuri în conformitate cu legislația europeană aplicabilă. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni înainte de a utiliza site-ul și serviciile noastre. Accesul și utilizarea acestui site implică acceptarea dvs. explicită și nelimitată a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu continuați utilizarea site-ului nostru.

Informații generale

Acest site, https://www.tiberiu-crisan.ro/ (denumit în continuare „Site-ul”), este deținut și operat de SC Einar Idun SRL (denumită în continuare „Societatea”), cu sediul în str. Onisifor Ghibu nr 38, Cluj-Napoca, jud. Cluj, înregistrată în Registrul Comerțului sub nr. J12/2695/2018, cod unic de înregistrare 39521373.

Definiții

 1. „Site-ul nostru” se referă la https://www.tiberiu-crisan.ro/.
 2. „Noi”, sau „compania” se referă la SC Einar Idun SRL.
 3. „Utilizator” sau „dvs.” se referă la orice persoană care accesează sau folosește site-ul nostru.
 4. „Conținut” – orice informație, text, imagine, fotografie, material audio sau video etc., disponibil pe Site.

Protecția Datelor cu Caracter Personal

 1. Suntem dedicați protecției datelor cu caracter personal ale utilizatorilor noștri în conformitate cu Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR) și legislația europeană relevantă.
 2. Pentru a afla mai multe despre cum colectăm, stocăm și prelucrăm datele cu caracter personal, vă rugăm să consultați Politica noastră de Confidențialitate.

Drepturi de Autor și Proprietate Intelectuală

 1. Toate drepturile de autor și proprietate intelectuală asupra conținutului de pe site-ul nostru (inclusiv, dar fără a se limita la, imagini, texte, grafică, logo-uri, design-ul site-ului) aparțin în totalitate companiei noastre sau furnizorilor noștri.
 2. Utilizatorilor li se permite să utilizeze conținutul pentru a vizualiza și cumpăra printuri de pe site-ul nostru, dar este strict interzisă copierea, distribuirea, modificarea sau orice altă utilizare comercială a conținutului fără acordul nostru scris.

Utilizarea Serviciului de Printuri

 1. Serviciul nostru de printuri oferă printuri de înaltă calitate ale imaginilor realizate de Tiberiu
  Crișan
 2. Societatea își rezervă dreptul de a refuza orice comandă de printuri în cazul în care consideră că imaginile respective încalcă drepturile de autor, sunt inadecvate sau ilegale în orice mod.

Comenzi și Plată

 1. Pentru a comanda printuri, utilizatorii trebuie să completeze formularul de comandă de pe site-ul nostru, furnizând informații de contact corecte.
 2. Prețurile pentru printuri și costurile de expediere sunt afișate pe site și pot fi supuse schimbărilor fără notificare prealabilă.
 3. Plata comenzilor se efectuează prin metodele de plată disponibile pe site.

Livrare

 1. Livrarea printurilor comandate se va face la adresa specificată de către utilizator în formularul de comandă.
 2. Ne străduim să livrăm comenzile în cel mai scurt timp posibil, dar nu ne asumăm responsabilitatea pentru întârzieri cauzate de serviciile de curierat sau alte circumstanțe necontrolabile.

Politica de Returnare

 1. În cazul în care printurile primite au defecte sau nu corespund cu specificațiile comandate, vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea comenzii pentru a rezolva problema.
 2. Nu acceptăm returnarea printurilor din motive de schimbare a preferințelor personale.

Confidențialitate

Utilizarea datelor cu caracter personal ale Utilizatorilor este reglementată de Politica de Confidențialitate a Site-ului, care face parte integrantă din acești Termeni și Condiții.

Limitarea răspunderii

 1. Societatea depune toate eforturile pentru a asigura corectitudinea și actualitatea informațiilor prezentate pe Site, dar nu își asumă responsabilitatea pentru orice inexactități sau erori apărute.
 2. Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru daunele produse ca urmare a utilizării Site-ului sau a Conținutului acestuia.

Legislație aplicabilă și jurisdictție

Acești Termeni și Condiții sunt guvernați de legislația europeană în vigoare. Orice litigii apărute în legătură cu acești Termeni și Condiții vor fi soluționate de către instanțele competente din România.

Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în orice moment, în conformitate cu legislația europeană aplicabilă. Orice modificare va fi publicată pe site-ul nostru, iar utilizarea continuă a site-ului și a serviciilor noastre după aceste modificări constituie acceptarea dvs. a Termenilor și Condițiilor modificate.

Scroll to Top