Despre mine

Tiberiu Crisan - informatii vizuale despre mine

Te salut! Descopera in randurile de mai jos cateva informatii despre mine – sunt Tiberiu Crisan, fotograf. Si redactor/prezentator radio.

Inceputul

M-am nascut la Cluj-Napoca in 1973.  Dupa zece ani la Bucuresti am revenit la Cluj in vara lui 2014.

Inceputa initial ca o joaca, cu un aparat analogic (Smena) in primii ani de facultate, cand pozam excursiile/calatoriile din vacante, relatia cu fotografia a facut un pas inainte odata cu investitia intr-un SLR pe film – Pentax.

Apoi, dupa cativa ani, a venit primul aparat digital cu doua obiective. Si – la Bucuresti – doua cursuri de fotografie – unul dintre ele certifica faptul ca sunt calificat in meseria de fotograf iar celalalt (fotopoetica) mi-a deschis cu adevarat ochii si mintea.

Fotografia ca profesie

Am fotografiat constant concerte/festivaluri si diverse mondenitati legate de muzica timp de 5 ani, pentru publicatia online bestmusic.ro.

A urmat o colaborare foto-jurnalistica cu agentia Mediafax si cu diverse agentii de evenimente din Bucuresti si Cluj Napoca. Amintesc Skepsis, ImagePr, Vitrina, Tempo, PR&More, pentru care am facut fotografie corporate si de eveniment in nenumarate ocazii. Am fotografiat conferinte, workshop-uri, petreceri anuale, activari de produse.

Din 2010 fac constant fotografie de nunta si de familie.

Expozitii – proiecte personale

Am expus fotografiile mele de concert in Bucuresti, intai intr-o expozitie colectiva, apoi intr-una personala, la Carturesti Verona. „Concerte pe hartie” a cuprins 40 de imagini cu „vedetele” spectacolelor la care am asistat si portrete cu oamenii din public – spectatorii.

Lucrez la doua proiecte personale in acest moment – o serie de imagini miscate si portrete alb negru cu persoane aflate intr-un centru de ingrijire a persoanelor varstnice.

UPDATE: In perioada 18-30 septembrie 2017 am expus la Galeriile Minerva portrete alb-negru sub titulatura Et lux in tenebris lucet. Expozitia s-a mutat in spatiul virtual si poate fi vizualizata aici.

Radio

Din prima jumatate a anilor ’90 m-am facut auzit constant la radio, ca prezentator si realizator de emisiuni (CD Radio, National FM, Radio Romania Cultural, RFI, Napoca FM, EBS Radio și Radio Cluj. La acesta din urma sunt prezent zilnic la emisiunea de dimineata, intre 07-10.

Melomania

Îmi place muzica, colecționez viniluri. Din când în când prezint un album pe canalul meu de Youtube, Melomania.

Tibi or not to be

Cele mai reușite discuții pe care le-am avut la radio sunt grupate într-un podcast – Tibi or not to be.

Scroll to Top