Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: 07.08.2023

Introducere

Această Politică de Confidențialitate explică modul în care SC Einar Idun SRL (denumită în continuare „Societatea”, „noi” sau „ne”) colectează, utilizează și protejează datele cu caracter personal pe care le primim de la dvs. în timpul utilizării site-ului nostru https://www.tiberiu-crisan.ro/ („site-ul”). Această politică se aplică utilizării site-ului și serviciilor noastre.

Date colectate

 1. Informații de contact: Atunci când utilizați site-ul nostru, puteți furniza voluntar date precum numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.
 2. Informații de plată: Pentru a finaliza comenzile dvs. de printuri, vom colecta informații de plată, inclusiv detalii despre cardurile de credit/debit sau alte metode de plată utilizate. Aceste informații nu sunt stocate de noi, ci de partenerii noștri de plată securizată.
 3. Date de navigare: Site-ul nostru poate colecta automat anumite informații tehnice, cum ar fi adresa IP, tipul de browser, paginile vizitate și orele accesului.

Utilizarea datelor

 1. Furnizarea și gestionarea serviciilor: Utilizăm datele dvs. pentru a procesa comenzile dvs. de printuri și a vă oferi asistență clienți.
 2. Comunicare: Vă vom contacta cu privire la comenzile dvs. și pentru a vă oferi actualizări ale serviciilor sau pentru a răspunde solicitărilor dvs.
 3. Personalizare: Ne străduim să vă oferim o experiență personalizată pe site-ul nostru, astfel încât putem utiliza datele dvs. pentru a adapta conținutul și ofertele noastre către preferințele dvs.
 4. Analiză și îmbunătățire: Utilizăm datele pentru a analiza modul în care utilizatorii interacționează cu site-ul nostru și pentru a îmbunătăți serviciile noastre și experiența utilizatorilor.

Divulgarea datelor către terți

 1. Furnizorii de servicii: Colaborăm cu furnizori de servicii terți (de exemplu, servicii de curierat) pentru a vă livra comenzile și pentru a asigura buna funcționare a site-ului nostru. Acești furnizori pot avea acces la datele dvs. doar în scopul serviciilor furnizate și sunt obligați să păstreze confidențialitatea acestor informații.

Securitatea datelor

 1. Ne angajăm să protejăm datele dvs. cu caracter personal și utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a preveni accesul neautorizat, modificarea sau distrugerea acestora.
 2. Cu toate acestea, niciun sistem electronic nu este complet sigur, așa că vă rugăm să fiți precaut cu informațiile personale pe care le transmiteți online.

Drepturile utilizatorilor

 1. Acces și corectare: Aveți dreptul de a accesa datele dvs. cu caracter personal pe care le deținem și de a solicita corectarea sau actualizarea acestora.
 2. Ștergerea datelor: Puteți solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal din baza noastră de date în anumite condiții, cum ar fi când informațiile nu mai sunt necesare scopului pentru care au fost colectate sau atunci când vă retrageți consimțământul.
 3. Dreptul la portabilitatea datelor: Aveți dreptul să primiți datele dvs. personale într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și ușor de citit, și să le transmiteți altui operator de date.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Recomandăm să verificați periodic această Politică de Confidențialitate, deoarece ne putem actualiza termenii pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de colectare și protecție a datelor. Orice modificare a politicii va intra în vigoare la data publicării acesteia pe site-ul nostru.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa tiberiu.crisan [at] gmail [dot] com.

Scroll to Top