Fotografie de strada

Fotografii urbane, imagini din diferite orase.

Targu-Mures

In cateva calatorii de anul acesta la Targu-Mures s-au strans niste fotografii. Am selectat cateva in galeria foto de mai jos; unele sunt facute in ianuarie, altele mai recent, in luna mai.    

Artificii

Focurile de artificii din Cluj-Napoca, 1 decembrie 2014. Ploaie, frig si vant, dar inspiratia de ultim moment m-a dus pe acoperisul blocului in care locuiesc. Iata:

Prin ceatza

Pe malul Somesului din Cluj Napoca in Decembrie 2013. Fotografii facute pe film Tmax 400 impins in 1600.

Strazi din Cluj Napoca

Am ajuns dupa cateva luni in orasul natal – Cluj-Napoca si-ntruna din zile am apucat sa ies putin la plimbare, cu aparat foto cu tot, exact in momentul acela frumos al apusului de soare.

Street Delivery 2013

O singura zi am apucat sa petrec anul asta in forfota de la Street Delivery, desi mi-as fi dorit sa nu lipsesc nici vineri nici sambata de la cel mai pozabil eveniment de strada din Bucuresti, daca nu punem la socoteala Bfit In The Street.  

Trei miscate

Trei poze miscate la apus in Parcul Circului din Bucuresti 2013.

Fenc si Nike

Ianuarie 2013, langa o biserica din Drumul Taberei, Bucuresti.

Ninge iar

O femeie cu umbrela strabate o alee din Parcul Circului intr-o zi cu ninsoare.

Luminile orasului (Bucuresti)

Luminile de iarna ale Bucurestiului s-au aprins! Cele mai spectaculoase sunt cele de pe Magheru, iar la Universitate trebuie sa treceti pe la targul cu nume englezit – Bucharest Cristhmas Fair. Cautati-l pe domnul cu palinca de Bihor, e foarte buna!

Scroll to Top