Fotografie copii

In aceasta sectiune sunt afisate poze cu copii. Portrete de copii, copii la joaca, copii si parintii lor – poze cu cei mici in diferite ipostaze.

Judith

Am petrecut câteva ore plăcute în Grădina Botanică din Cluj-Napoca alături de Judith și părinții ei. Mai jos vedeți o galerie cu o selecție de fotografii de la mica noastră ședință foto de familie.

Copii. La aniversare

Fotografierea petrecerilor pentru copii e de fiecare data incantatoare: cei mici sunt atat de absorbiti de joaca lor incat nu se sinchisesc defel de fotograful de langa ei. Asa incat sansele unor imagini autentice, care sa-i surprinda in frumusetea specifica varstei sunt ridicate. Pentru mine, fotografierea copiilor e o experienta plina de bucurie. Iar Cuibul …

Copii. La aniversare Read more

Copilul si cainii

Pusesem mana pe un aparat mic, considerat de multi o „jucarie”. Asa incat am luat-o ca pe un joc!

Dora

Dora e cel mai vesel prunc din cati am fotografiat pan-acum. A fost botezata la tara, la cateva zeci de km de Cluj, dar a venit pana aici tocmai din Belgia! O biserica cu lumina frumoasa, o dupa-amiaza relaxata intr-o curte verde, vin de casa, vreme minunata si, peste toate astea – o familie fericita …

Dora Read more

Sedinta foto cu Ema in studio

Planuiam inca de anul trecut o intalnire cu micuta Ema, dar lucrurile s-au concretizat in primavara aceasta (iar Ema a crescut intre timp). Un copil minunat si mult mai rabdator decat sunt deobicei oamenii mari atunci cand se afla in fata aparatului de fotografiat!

Sedinta foto de familie (insorita)

Una din ultimele dupa-amieze frumoase si calde din toamna anului trecut ma gasea pe dealurile din sudul Clujului, cu o familie frumoasa. Iata cateva imagini de la sedinta noastra foto:

Boglarka

O fetita minunata, cu chef de joaca si vesela – Boglarka. Ne-am inteles repede si-a  fost o placere sa facem cateva fotografii, poate mai putine decat si-ar fi dorit ea!  

Camelia

Am avut bucuria sa-i fac cateva fotografii micutei Camelia. Un model senzational – vesel, cu chef de joaca si ochi superbi.

Botezul lui David Andrei

Fotografii de la sedinta foto si de la botezul lui David – un prunc cat se poate de expresiv!

O dupa-amiaza cu Rares

Faceti cunostinta cu Rares – un baietel de nici doi ani pe care-am avut placerea sa-l fotografiez in ultima duminica din August.

Miriam

Cu mare drag ma intalnesc de fiecare data cu Miriam, o fetita-inger de un anisor.

Copilul care doarme

De aici vine vorba doarme ca un prunc – de la Leo, care-a cazut rapus dupa prima zi din viata lui in care n-a dormit de pranz.

Scroll to Top