Fotografie de portret

Aici gasesti fotografie de portret – portrete de femei, barbati, copii si portrete de oameni in varsta.

Ședință foto Ioana VO

A apărut ocazia perfectă pentru un photo shoot cu Ioana VO (își spune așa de la Voice Over).  A strălucit în fața camerei cum doar un superstar poate s-o facă!

fotografie portret oleg garaz

Portret la radio: Oleg Garaz

Fotografie portret Oleg Garaz – un om efervescent, cu care orice discuție devine consistentă după două-trei fraze.

portret studio dan chiorean cicicu

Portret la radio: Cicicu (Dan Chiorean)

Anul acesta (2019) l-am chemat pe Dan Chiorean la EBS Radio să stăm de vorbă cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului și o jumătate de oră s-a dus pe nesimțite, într-o discuție naturală și plină de veselie.

portret parintele arpi alb-negru

Părintele Arpi

Stă asezat pe marginea unui mormânt și fumează. Fumează temeinic și liniștit. E îmbrăcat frumos și, cu hainele acelea aproape festive pe el, are grijă să nu-și murdărească pantalonii negri, călcați la dungă.

Copilul si cainii

Pusesem mana pe un aparat mic, considerat de multi o „jucarie”. Asa incat am luat-o ca pe un joc!

Nicoleta

O sedinta foto cu Nicoleta, in cateva locuri din centrul Clujului.

Sedinta foto in studio cu Gabriela

Acesta e cadoul pe care Gabriela l-a primit de ziua ei – o sedinta foto in studio. Idee de cadou asadar, daca aveti prieteni care-si doresc astfel de imagini!

Sedinta foto de familie (insorita)

Una din ultimele dupa-amieze frumoase si calde din toamna anului trecut ma gasea pe dealurile din sudul Clujului, cu o familie frumoasa. Iata cateva imagini de la sedinta noastra foto:

sedinta foto Lucian la Cluj

Lucian – sedinta foto la Cluj

Lucian si-a dorit o sedinta foto informala si mi-a dat libertatea sa-l port prin locurile cele mai intersante – fotografic vorbind – de pe strazile Clujului. Ceea ce am si facut, descoperind in cele doua ore petrecute impreuna un tanar domn agreabil si simpatic.

Fane si Iulica

La scurt timp dupa ce revenisem cu arme si bagaje la Cluj, orasul din care evadasem pentru 10 ani pentru Bucuresti, bunul prieten Iulica (de la) capitala imi facuse o vizita. In cele cateva zile in care l-am gazduit isi programase o intalnire cu Fane Nagy (fostul tobosar al legendarului grup Semnal M), asa incat am …

Fane si Iulica Read more

Scroll to Top