Magazinul de printuri e online!

În sfârșit, s-a întâmplat. Magazinul de printuri e online, după mulți ani în care-am cochetat cu această idee. De câte ori cineva își exprima dorința de-a avea printată o fotografie de-a mea, ideea unui print shop apărea și ea.

De ce acum?

Se materializează acum, în 2023, în vremuri în care suntem tot mai mult bombardați pe ecrane cu mii de imagini digitale. Magazinul vine pentru că o fotografie printată mi se pare mai de efect decât una care trece pentru câteva clipe prin fața ochilor pe dispozitivul nostru inteligent. Unora pare să ne lipsească fizicalitatea obiectelor – îmi trece aici prin minte atașamentul melomanilor față de muzica pe discul de vinyl.

Spațiul în care trăim poate să fie unul septic și cvasi-pustiu, dar e mult mai prietenos dacă-l însuflețim cu obiectele (și de ce nu, plantele) care ne plac.

fotografie tablou seria reflections

Detalii despre printuri

Imaginile puse în magazin sunt realizate de mine în ultimii 3-4 ani. Le-am grupat în două colecții – Water și Reflections. Intenționez să introduc și alte colecții – una cu imagini alb negru e în pregătire, mai am gata și o serie cu fotografii mișcate.

Oricare dintre fotografiile magazinului poate fi printată în două variante – pe hârtie fotografică ori pe pânză (canvas). Cele pe hârtie au dimensiunea unei coli A4 (aprox. 30x20cm), cele pe pânză sunt mai mari – A3 (42x28cm).

Mai există o variantă de prezentare, preferata mea – fotografiile înrămate, protejate de o sticlă specială anti-reflex. Am căutat mult pentru fiecare din fotografiile magazinului o ramă potrivită cromatic, și rezultatul e, pentru multe din imagini – spectaculos. Veți vedea asta vizitând magazinul – la fiecare produs puteți alege între printul simplu, cel pe pânză ori varianta cu ramă. Toate variantele sunt ilustrate sugestiv, să vă faceți o idee despre cum va arăta produsul final.

Dimesiunile și forma de prezentare sunt doar un punct de plecare. Dacă doriți un print de o altă dimensiune, pe un altfel de suport ori altfel înrămat, sunt bucuros să stăm de vorbă.

shape of water print on canvas

Execuție, livrare, plată

Trebuie să știți că termenul de livrare a unei comenzi durează între una și două săptămâni. Magazinul de printuri nu are stoc, am să listez o imagine în momentul în care primesc o comandă. Printurile simple, pe hârtie fotografică, neînrămate, se livrează mai repede. Cele pe pânză ori cele înrămate au un termen mai lung de execuție, și e firesc să fie așa. Indiferent de printul comandat, vă țin la curent cu statusul comenzii dvs.

Apropo de metoda de plată, prefer varianta cu transfer bancar. Îndată ce primesc dovada plății, printul intră în lucru. Toate fotografiile magazinului sunt pregătite de tipar.

Vă invit să explorați magazinul meu de printuri și vă mulțumesc anticipat pentru vizită!

Happy shopping 😉

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top