Toate fotografiile

water at shore framed

Magazinul de printuri e online!

În sfârșit, s-a întâmplat. Magazinul de printuri e online, după mulți ani în care-am cochetat cu această idee. De câte ori cineva își exprima dorința de-a avea printată o fotografie de-a mea, ideea unui print shop apărea și ea. De ce acum? Se materializează acum, în 2023, în vremuri în care suntem tot mai mult …

Magazinul de printuri e online! Read more

Foto cununie civila

Cununie civilă și ședința foto

Anul trecut, pe la mijlocul verii, fotografiam o nuntă ce, după gustul meu, fusese foarte frumoasă. Cuplul alesese o nuntă-n propria curte a casei de la țară, într-un loc retras, plin de verdeață.

Ședință foto Ioana VO

A apărut ocazia perfectă pentru un photo shoot cu Ioana VO (își spune așa de la Voice Over).  A strălucit în fața camerei cum doar un superstar poate s-o facă!

Nuntă Ada și Adi

Anul trecut, pe la mijlocul verii, fotografiam o nuntă ce, după gustul meu, fusese foarte frumoasă. Cuplul alesese o nuntă-n propria curte a casei de la țară, într-un loc retras, plin de verdeață.

PS Florentin Crihalmeanu la Popesti, 2015

În două prilejuri – ambele fotografice și festive – am avut norocul să-l întâlnesc pe PS Florentin Crihălmeanu, și mai ales să-i întâlnesc privirea fermecătoare, ocrotitoare.

Albumul foto de botez

Cred că acesta e cel mai bun fel de a păstra cât mai mult timp fotografiile unui important eveniment de viață – un album foto. Aveți libertatea alegerii felului în care va arăta acesta.

the UNSEEN UNTOLD 2020

Cum ar arăta un festival fără public? Imagini de la un UNTOLD spălat de ploaie la prânz, în așteptarea publicului și artiștilor.

fotografie portret oleg garaz

Portret la radio: Oleg Garaz

Fotografie portret Oleg Garaz – un om efervescent, cu care orice discuție devine consistentă după două-trei fraze.

portret studio dan chiorean cicicu

Portret la radio: Cicicu (Dan Chiorean)

Anul acesta (2019) l-am chemat pe Dan Chiorean la EBS Radio să stăm de vorbă cu ocazia Zilei Internaționale a Teatrului și o jumătate de oră s-a dus pe nesimțite, într-o discuție naturală și plină de veselie.

Targul de la Negreni 2019

Personajul anului 2019 la Târgul de la Negreni a fost – pentru mine – un domn de 80 de ani. Înalt, încă în putere, cu obraji îmbujorați, proaspăt ras și câțiva dinți pensionați demult.

Scroll to Top