Luna Amara la Bucuresti – concert lansare Pietre in alb

Ultima oara m-am intalnit vara asta cu Luna Amara la Cluj-Napoca, erau pe scena Ursus Evolution Tour. In fata unui public pestrit – tipic pentru festivalurile de bere – au facut un concert dur, fara menajamente, insotit de mesaje anti-extremiste.

Luna Amara a ajuns aseara la Bucuresti cu turneul de lansare a albumului Pietre in alb. Fabrica s-a umplut, s-a incalzit si s-a afumat, dar asta n-a oprit trupa de la un concert-maraton, de peste doua ore. Luna Amara s-a intors la rock-ul mai dur de dinainte de „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” si la texte (predominat) in limba romana. I-am fotografiat cu placere la evenimentul de lansare chiar din fata scenei, chit ca ma asteptam la un public mai energic si mai pus pe dans.

Poze concert Luna Amaralansare Pietre in Alb 14 oct 2011: (dati click pe imagini pentru dimensiunea mare):

2 thoughts on “Luna Amara la Bucuresti – concert lansare Pietre in alb”

  1. M-am ferit sa stau in stau in fata scenei, stiind de la concertele lor anterioare la care am tot fost de iuresele care se dezlantuiau. Intr-adevar, publicul a reactionat cam timid la inceput dar pun se seama noilor melodii care nu prea le erau cunoscute si erau prea fascinati sa le adulmece. Dar energia baietilor s-a transmis si la public. Si s-au dezlantuit …. Faine poze. Exceptional concertul. Demential album!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top