the UNSEEN UNTOLD 2020

Pandemia a pus la pământ, printre altele, sectorul entertainment offline. Marile festivaluri s-au amânat pentru 2021, până și cele mici au mers pe varianta sigură/sănătoasă a anului viitor.

Până atunci, paginile oficiale de pe rețelele sociale se străduiesc să atingă corzile noastre emoționale, cu mesaje de dor, amintiri de la edițiile precedente și gânduri pline de speranța revederii vara viitoare.

Nu mi-aș fi dorit un context potrivit pentru imaginile de mai jos, însă virusul ne-a ținut o vreme în case, departe unii de alții, mai potoliți. Atât de potoliți încât până și vibrația scoarței terestre provocată de activitatea umană s-a redus simțitor.

Exercițiul meu de imaginație vă propune un festival fără oameni, doar cu decoruri. Fără sunete, fără vibrații peste normele legale admise. Un festival fantomă, gata să înceapă, cu toate butaforiile instalate, anulat parcă în ultima clipă.

Cel mai liniștit festival, dacă vreți, UNTOLD-ul fără public.

Așa a arătat UNTOLD-ul de anul trecut, într-una din zilele în care ploaia torențială i-a întârziat câteva ceasuri pe cei obișnuiți să ajungă încă de la orele prânzului. 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top