Albumul foto de botez

Micuțul Matei a fost botezat pe sfârșitul verii lui 2020. Am fost prezent ca și fotograf la acest prim mare eveniment din viața lui și m-am bucurat că am putut să-i las o amintire frumoasă pentru când va crește mare.

Dincolo de fotografiile de botez în format digital, care în această epocă circulă/se prezintă mai mult online, pe rețelele sociale ori de pe un telefon pe altul prin intermediul aplicațiilor de mesagerie, lui Matei are să-i rămână un minunat album foto.

Albumul foto de botez e un produs cât se poate de palpabil – are coperți de piele, fotografiile de botez sunt tipărite pe hârtie fotografică de bună calitate și e protejat de o cutie trainică, potrivită în culori și texturi cu albumul.

Nu sunt tocmai sigur că peste vreo două decenii stickul cu fotografiile de la botez ori pozele din telefon nu se vor fi pierdut dintr-un motiv ori altul, dar gândul că părinții vor putea – peste ani și ani – să retrăiască momentele din ziua botezului răsfoind paginile albumului foto îmi dă o stare de liniște.

Cred că acesta e cel mai bun fel de a păstra cât mai mult timp fotografiile unui important eveniment de viață – un album foto. Mai ales că aveți libertate deplină în alegerea felului în care va arăta, de la materialul din care e realizată coperta la designul paginilor sale.

Iată-l, în toată splendoarea – albumul foto de botez al voinicului Matei!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top