bucharest challenge 2007

bucharest challenge 2007

bucharest challenge 2007

bucharest challenge 2007

bucharest challenge 2007

11 thoughts on “Bucharest Challenge 2007 part II”

 1. Salutare ficior! 🙂

  Din moment ce ai pus pozele pe blog e usor de dedus ca ai fost acolo, nu? Probabil s-a meritat, as fi vrut sa ajung si eu dar nu am mai reusit.. Pozele sunt excelente, super tari.. Si asa, in general, din cand in cand mai intru pe blogul tau si chiar ai poze foarte reusite.. Felicitari!

  Salutari si succes la maXim!

  Sam

 2. faine poze . Sagetile sunt puse doar la noile circuite inscrise in FIA GT. Nu pentru ca romanii sunt prosti, ori cum am asistat la un accident in cursa GT1 GT2 si romanii s-au miscat extrem de incet.

 3. ok…asteptam noi evenimente de gen…si cum tara noastra e plina de maidane si locuri nefolosite…poate si un circuit adevarat…Poate il vedem si pe Alonso….pe Rossi…visez?

 4. Da cum sa nu oraganizatorii au fost responsabili, dar negri pe plantatie au fost romanii, asa se intampla in ori ce tara unde merg. Staful este al producatorului de eveniment (proprietearul in cazul nostru), dar echipele de debarasare, paza, …. sunt formate in tara sau orasul unde are laoc evenimetul.

 5. Trebuie sa recunosc ca pentru mine ar fii fost perfecte niste detalii , daca tot ai ajuns acolo in inima standurilor.

 6. Excelente poze, vii, vibrante. Felicitari! M-au impresionat 🙂 si nu ma refer numai la ultimele fotografii postate ci la toate!
  Pe cand o expozitie? Aici, in Bucuresti.

 7. Tiberiu Crisan

  To: Jojo

  Multumesc pt aprecieri. Am expus joia trecuta imagini din concerte, in cadrul evenimentului Creation Station 1.0: http://www.creationstation.ro

  To: James

  Nu, m-am “carat” singur, de bunavoie si … nesilit de nimeni. Ca la altar 😀

  To: Popel

  Urmatorul post, care va fi totodata si ultimul pe acest subiect, va satisface intrucatva, sper, interesul pentru … detalii, desi n-am inca nicio lentila macro 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.